|  registrace nového klienta

GDPRGDPR logo

Zpracování osobních údajů a Nařízení GDPR

Pro vyřízení objednávek jsme nuceni zpracovávat osobní údaje zákazníků. Zacházení s nimi se řídí Zásadami zpracování osobních údajů. Zde najdete informace o zpracování osobních údajů v rámci AutoCorp a.s. a informace o souladu s Nařízením známým jako GDPR.


Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů probíhá zásadně zákonným způsobem a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a s novým NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 (známé jako GDPR). Ke zpracování osobních údajů máme vždy zákonný důvod. Zpracování se řídí pravidly a zásadami zpracování.

Zpracování osobních údajů pro marketingové účely, nebo jiné komunikace, vychází z našeho oprávněného zájmu, který je zákonným důvodem. Souhlas pro zpracování pro marketingové účely můžete kdykoliv odvolat.


Zásady zpracování osobních údajů

Dokument Zásady zpracování osobních údajů, který popisuje zpracování vašich osobních údajů společností AutoCorp, a.s., rozsah a účel zpracování nutný pro poskytování služeb, najdete v samostatném dokumentu.

V případě potřeby se neváhejte obrátit na ochranadat@autocorp.cz


Kontaktní údaje: AutoCorp, a.s., IČ: 25348531 se sídlem: Holandská 878/2, 639 00 Brno +420 533 449 500, ochranadat@autocorp.cz



Informace o zpracování osobních údajů

Osobní údaje zpracováváme dle zásad „GDPR“.

stáhnout soubor

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Po vyplnění registračních či odpovědních formulářů nebo ikon na www.autocorp.cz dochází k udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů dle zásad a pravidel „GDPR“.

stáhnout soubor

Data Privacy Policy

download the file english
stáhnout soubor česky